Cover home

We've had the pleasure of showcasing many beautiful homes in Sheboygan County, but what are the most expensive ones that were sold in 2020?

We have found them and below you can see images of each of them, as well as where they are located and how much they have sold for.

1. 8800 Pine Woods Ln, Wilson

House number 1.jpg

Details: 6 beds, 9 bathrooms

Sold: $1,900,000

Sold on: March 18

See the full listing here.

2. 2937 Palmer Dr, Sheboygan

House No. 2.jpg

Details: 4 bedrooms, 5 baths, 5,614 sqft

Sold: $965,000

Sold on: Oct. 27 

See the full listing here.

3. 650 Treehouse Pkwy, Kohler

House No. 3.jpg

Details: 4 beds, 6 baths, 7,075 square feet

Sold: $950,000

Sold on: Oct. 13 

See the full listing here.

4. N7418 Dairyland Dr, Sheboygan

House No. 4.jpg

Details: 4 beds, 5 baths, 6,048 square feet

Sold: $900,000

Sold on: Aug. 5 

See the full listing here

5. W8123 County Rd W, Cascade

House No. 5.jpg

Details: 3 beds, 3 bath, 6,182 square feet

Sold: $880,000

Sold on: July 26 

See the full listing here

6. N5415 County Rd S, Plymouth

House No. 6.jpg

Details: 3 beds, 3 bath, 4,200 square feet

Sold: $845,000

Sold on: July 15

See the full listing here

7. 1336 North Ln, Sheboygan

House No. 7.jpg

Details: 5 beds, 6 baths, 7,000 square feet

Sold: $815,000

Sold on: April 5

See the full listing here.

8. 41 E Shore Dr, Random Lake

House No. 8.jpg

Details: 4 beds, 4 baths, 3,812 square feet

Sold: $770,000

Sold on: Sept. 20

See the full listing here.

9. 620 Oak Tree Rd, Sheboygan

House No. 9.jpg

Details: 3 beds, 5 baths, 4,970 square feet

Sold: $745,800

Sold on: Oct. 1

See the full listing here.

10. 2722 S 10th St, Sheboygan City

House No. 10.jpg

Details: 5 beds, 2 baths, 1,976 square feet

Sold: $725,000

Sold on: March 2

See the full listing here.

Here are more photos of local homes you might enjoy looking at